Adviseur Technisch Management – Ontwerpleider

Ben jij de Adviseur Technisch Management waar wij naar op zoek zijn?

Synergie Ingenieurs is een jong, vernieuwend en groeiend projectmanagementbureau. Wij onderscheiden ons door een dienstverlening die klantgericht, flexibel en professioneel is. Vanuit ons netwerk van zelfstandigen en gespecialiseerde bureaus geven we middels maatwerk invulling aan de juiste oplossing voor onze klanten. Synergie Ingenieurs is actief in de infrastructurele markt en werkt o.a. voor aannemers, gemeenten, Rijkswaterstaat en waterschappen.

Met een sterke focus op Omgevingsmanagement, Contractmanagement en Projectbeheersing helpen wij onze klanten met meer grip te krijgen op hun bedrijfsprocessen.

Wat houdt de rol als Adviseur Technisch Management in?

Als Adviseur Technisch Management (Ontwerpleider GWW/Civiel/Bouw) geeft je leiding aan het ontwerpteam. Heb je een coördinerende rol tussen de verschillende lagen van het projectteam en vertegenwoordigd hierbij het ontwerpteam. Je houdt je bezig met het beoordelen van het project op haalbaarheid en maakbaarheid en vertaalt dit naar een concreet ontwerp. Daarnaast ben je in staat om jouw ervaringen door te vertalen naar project-specifieke kansen en risico’s en weet hier concrete oplossingen voor te bedenken.

Je bezit de communicatieve vaardigheden om dit, ook onder hoge druk, correct over te brengen naar jouw team. Je hebt gevoel bij ontwerpplanningen, ontwerpprocessen, technische specificaties en ontwerpdocumenten.

De ideale kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring met integrale projecten in de infra. Je weet als geen ander de verbinding te maken, te luisteren, overzicht te creëren en te overtuigen.

In deze adviseursrol krijg je de mogelijkheid om je veelzijdig te ontwikkelen richting Ontwerpmanager, Technisch Manager of Realisatiemanager. Daarnaast doe je ervaring op bij verschillende grote infra projecten in de civiele techniek. Synergie Ingenieurs biedt jou een vast dienstverband voor een fulltime rol in de Randstad.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38
leon@synergie-ingenieurs.nl

Info

Functietitel:
Ontwerpleider
Status:
Open
Regio:
Nederland
Periode:
12 - 24 mnd
Inzet:
24 - 40 uur/week