Voor Synergie Ingenieurs zoeken wij een consultant met affiniteit voor civiele techniek.

Over het project

Synergie Ingenieurs helpt opdrachtgevers en zelfstandigen in de infrastructuur om projecten sneller, slimmer en efficiënter te managen. Om dat goed te kunnen doen, is ons projectmanagementbureau, vanuit een netwerkgedachte, ingericht met een kleine vaste kern met daar omheen een grote flexibele schil.

Door het intensieve persoonlijke contact met ons netwerk weten wij wie wanneer en voor welke rollen inzetbaar is. Zo kunnen we de klantvraag altijd centraal stellen en ervoor zorgen dat projectteams op en top bemand zijn. Of het nu gaat om het leveren van een product op maat of het inzetten van een individu of een heel team.

Over de functie

Samen met jou willen we het nieuwe werken in infra projecten verder uitbouwen. Binnen deze rol ben je bezig om nieuwe contacten te leggen met opdrachtgevers en bestaande relaties verder te verdiepen. Je breidt ons netwerk aan flexibele ingenieurs verder uit en onderhoudt op een organische manier contact. Je begrijpt hoe de civiele techniek-markt werkt, zowel aan opdrachtgeverszijde als aan de aannemerskant en weet hoe de verschillende projectmanagement-rollen en projectmanagement-organisaties in elkaar zitten. Voor elk project zorg jij dat je de beste oplossing vindt.

Je werkt met een klein, hecht en ervaren team waar ruimte is voor ondernemerschap, groei en plezier.

Leon

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38 06 - 50 98 75 38
leon@synergie-ingenieurs.nl

Info

Opdrachtgever:
Synergie Ingenieurs
Functietitel:
Consultant civiele techniek
Locatie:
Haarlem
Beschikbaar per:
In overleg
Periode:
onbepaald aantal maanden
Inzet:
32 - 40 uur/week
Status:
Open