Hoofduitvoerder Bouw

Voor een aannemer zoekt Synergie Ingenieurs een Hoofduitvoerder Bouw

Synergie Ingenieurs is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met de grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland. 

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een ervaren Hoofduitvoerder Bouw in Amsterdam. Het gaat om een uitdagend utiliteitsgebouw in een bijzondere en complexe omgeving. Je beschikt over 5 tot 10 jaar werkervaring. Daarnaast heb je ervaring aan de aannemerskant en in de utiliteitsbouw. Je bent vanaf Januari 2021 minimaal 32 uur beschikbaar voor 15 maanden.

Loopt je huidige project af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie Ingenieurs denkt graag met je mee. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Hoofduitvoerder Bouw die we zoeken?

Als Hoofduitvoerder ben je verantwoordelijk voor het Uitvoeringsteam en stuurt dit team dagelijks aan. Je bent een evenwichtige manager die goed in staat is om het teamgevoel te creëren. Jij zorgt dat iedereen samenkomt. Je geeft de leiding op de bouw en zorgt dat onderaannemers, leveranciers en andere stakeholders meegaan met jouw plannen. Je werkt nauw samen met de Project Engineer en Project Manager om de voortgang op financieel gebied en planning te kunnen behalen. Met als hoogste doel het leveren van hoge kwaliteit!

Verder ben je als Hoofduitvoerder verantwoordelijk voor keuringen en vastlegging. Je hebt kennis van Kwaliteitsmanagement en Omgevingsmanagement. Het is een pre als je binnenstedelijke project ervaring hebt in de regio Amsterdam.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38
leon@synergie-ingenieurs.nl

Info

Functietitel:
Projectleider (RAW), Hoofduitvoerder
Klantgroep:
Aannemer
Fase Project:
Realisatiefase
Status:
Open
Regio:
Noord-Holland
Inzet:
32 - 40 uur/week