Integraal Ontwerpleider

Voor een aannemer zijn wij op zoek naar een Integraal Ontwerpleider

Synergie Ingenieurs is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met de grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland. 

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een ervaren Integraal Ontwerpleider. Je beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring als Ontwerpleider op grote infrastructurele projecten. Daarnaast heb je ervaring aan de aannemerskant en in de civiele techniek. Je bent fulltime beschikbaar voor minimaal 6 maanden.

Ben jij de Integraal Ontwerpleider die we zoeken?

Als Integraal Ontwerpleider ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van het ontwerp tot het niveau van Definitief (DO) en het Uitvoeringsontwerp (UO) en overzie je de verschillende disciplines van het deelproject en zorg je dat dit goed op elkaar aansluit. 

Je stelt de ontwerpbasis op voor deze disciplines en zorgt ervoor dat de verschillende niveaus van het ontwerp worden uitgewerkt tijdens het project. Je legt daarbij de oplossingen vast in een ontwerpnota, die gedurende het ontwerpproces worden bijgehouden. Je ziet erop toe dat de verschillende tekeningen conform de specificaties worden gemaakt en bewaakt deze tijdens het project. Hierbij instrueer en begeleid je ontwerpers, tekenaars en constructeurs en controleert de ontwerpen.

De ideale kandidaat heeft minimaal 5 werkervaring in een soortgelijke rol binnen (grote) infrastructurele projecten. Je werkt vanuit huis en op locatie. Je bent fulltime beschikbaar voor een periode van minimaal 6 maanden met een mogelijkheid tot verlenging.

Info

Functietitel:
Ontwerpmanager, Ontwerpleider
Klantgroep:
Aannemer
Fase Project:
Realisatiefase
Status:
Vervuld
Regio:
Noord-Holland
Inzet:
40 uur/week