Integraal Ontwerpmanager

Voor een aannemer zoekt Synergie Ingenieurs een Integraal Ontwerpmanager

Synergie Ingenieurs is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met de grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland. 

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een ervaren Integraal Ontwerpmanager. Het gaat om het groot infra project. Je beschikt over 5 tot 10 jaar werkervaring. Daarnaast heb je ervaring aan de aannemerskant en in de civiele techniek. Je bent minimaal 24 uur beschikbaar voor 6 tot 12 maanden. 

Loopt je huidige project af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie Ingenieurs denkt graag met je mee. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Integraal Ontwerpmanager die we zoeken?

Als Integraal Ontwerpmanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van tekenaars en constructeurs. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klant en collega’s. Verder houdt je je bezig met het bedenken en analyseren van innovatieve bouwmethodieken en projectfaseringen. Je stelt voortgangsrapportages op en hebt kennis van verschillende contractvormen. Je herkent tijdig afwijkingen in het contract en adviseert hierover.

In jouw rol houdt je je bezig met de afstemming en samenstelling van het ontwerp tot een deel van de realisatiefase van het project. De klantwens staat hierin centraal. Jij vertaalt deze klantwens tot een technische integraal ontwerp. Dit doe je in samenspraak met de projectteams.

Je bent als Integraal Ontwerpmanager technisch breed onderlegd en de spil tussen de klant en de opdrachtgever.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38
leon@synergie-ingenieurs.nl

Info

Functietitel:
Ontwerpmanager
Klantgroep:
Aannemer
Fase Project:
Pre-contractueel / tender
Status:
Vervuld
Regio:
Overijssel, Utrecht
Inzet:
24 - 40 uur/week