Voor een project van een aannemer zoekt Synergie Ingenieurs een manager projectbeheersing.

Over het project

Om de concurrentiepositie van de binnenvaart ten opzichte van het wegtransport te vergroten, wordt een belangrijk traject geschikt gemaakt voor een grotere scheepvaartklasse.

Er wordt gebaggerd, verdiept, damwanden geplaatst en dijken verplaatst.

 

Over de functie

Je neemt verantwoordelijkheid voor het gestructureerd opzetten, analyseren en adviseren over de projectbeheersaspecten van het project ten aanzien van tijd, geld, risico’s, informatie en kwaliteit. Je bent inhoudelijk sterk betrokken bij het project en voelt je als een vis in het water op het snijvlak van techniek, project en organisatie. Voor het onderdeel procesbeheersing als IPM-rol ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever.

Je ondersteunt en adviseert de projectmanager en speelt een centrale rol in het projectteam door de voortgang van het project te monitoren en te rapporteren. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het inrichten van de SE-tool, het opstellen van verificatie- en keuringsplannen, het documentenmanagement en  in- en externe audits. Je zorgt voor de projectplanning, de termijnstaat en het risicoregister en je verzorgt de integraliteit tussen de verschillende beheersingsproducten.

Je hebt een afgeronde HBO- of universitaire studie en werkervaring in bouw- en infrastructuur. Je hebt ervaring met Relatics, Primavera P6/MS Project en projectbeheersingstools en hebt een sterke affiniteit met systeemintegratie.

Enthousiast over dit project?

Info

Projectnaam:
Waterbouwproject
Opdrachtgever:
Aannemer
Functietitel:
Manager projectbeheersing
Locatie:
Zuiden van het land
Beschikbaar per:
Project ingevuld
Periode:
max. 20 maanden
Inzet:
40 uur/week
Status:
Ingevuld