Voor Synergie Ingenieurs zoeken wij een Managing consultant 

Over het project

Synergie Ingenieurs is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Ons kantoor bestaat bijna 9 jaar en is gevestigd in Haarlem. Wij werken op projecten door heel Nederland voor zowel grote aannemers als landelijke- en regionale overheidsinstanties.

Synergie Ingenieurs helpt opdrachtgevers en zelfstandigen werkend in de infrastructuur om projecten sneller, slimmer en efficiënter te managen. Om dat goed te kunnen doen, is ons projectmanagementbureau, vanuit een netwerkgedachte, ingericht met een kleine vaste kern met daar omheen een grote flexibele schil.

Over de functie

Als Managing Consultant ondersteun je de mensen in het commerciële team in hun ontwikkeling, help je hen in het bereiken van hun (team)doelen en stuur je ze direct aan. Daarnaast beheer je een aantal mooie klanten en aan de netwerkkant onderhoud je het contact met een groep hoogwaardige professionals.

Wij bieden jou een plek in een hecht en gezellig team. Zeker 4 keer per jaar teamuitjes. Ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een goed salaris, 25 vakantiedagen, mobiele telefoon en een laptop.

Herken je je in bovenstaand profiel en spreekt Synergie Ingenieurs je aan? Neem dan contact op met Peppina Peeman.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Peppina Peeman
06 30 87 35 77 06 30 87 35 77
peppina@synergie-ingenieurs.nl

Info

Projectnaam:
Managing Consultant Haarlem
Opdrachtgever:
Synergie Ingenieurs
Functietitel:
Managing Consultant
Locatie:
Haarlem
Beschikbaar per:
In overleg
Periode:
onbepaald aantal maanden
Inzet:
32 - 40 uur/week
Status:
Open