Voor een project van een aannemer zoekt Synergie Ingenieurs een omgevingsmanager.

Over het project

Voor een gebiedsontwikkelings -/ wegenbouwproject in de omgeving van Den Bosch zoekt de aannemer een omgevingsmanager voor de tenderfase. De tender start medio oktober, heeft een doorlooptijd van 4 maanden voor 2 á 3 dagen in de week.

Voor het project is een programma ontwikkeld om de kwaliteit van de omgeving rondom een belangrijke rijksweg in deze regio te verbeteren. Dit programma verbetert niet alleen de veiligheid van gevaarlijke op- en afritten en meer doorstroming van het verkeer, maar zorgt ook voor behoud van natuur, meer mogelijkheden voor recreatie en economische activiteiten en een betere leefbaarheid in de kernen.

 

Over de functie

In de aanbestedingsfase maak je als omgevingsmanager het verschil. Opdrachtgevers hebben in toenemende mate behoefte om in tenders te selecteren op kwaliteit (bijvoorbeeld via EMVI, BVP etc). Hierop worden gunningen steeds vaker gewonnen of verloren.

Jouw taak als omgevingsmanager is er in de tender volledig op gericht om snel omgevingsknelpunten te identificeren en de belangen van de stakeholders te bepalen.

Leon

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38 06 - 50 98 75 38
leon@synergie-ingenieurs.nl

Info

Projectnaam:
Gebiedsontwikkeling
Opdrachtgever:
Aannemer
Functietitel:
Omgevingsmanager
Locatie:
Den Bosch
Beschikbaar per:
Per direct (in overleg)
Periode:
4 maanden
Inzet:
16 - 24 uur/week
Status:
Open