Voor een project van een aannemer  met standplaats Utrecht en Noord Holland zoekt Synergie Ingenieurs een omgevingsmanager.

Over het project

Het project – dat loopt tot najaar 2019 – gaat over het overbouwen van het spoor bij een station, waardoor een veilige en snelle verbinding voor wandelaars en fietsers ontstaat. Het station moet ook een prettig verblijfsgebied worden met nieuwe winkeltjes en een gemoderniseerde stationshal. Daarnaast wordt er een fietsenstalling van 1300 fietsen gerealiseerd.

Het civiel-/bouwkundig project is aanbesteed middels een STABU contract met een verwachte omzet van circa € 12 mio.

De realisatie is mogelijk door een constructieve samenwerking van verschillende partijen. Dankzij het koppelen van expertises op het gebied van spoor, techniek en omgeving wordt de beste kwaliteit voor het project en de stad behaald.

Over de functie

Binnen de functie van omgevingsmanager ben je verantwoordelijk voor het opstellen van verkeersplannen, Bereikbaarheid-,  Leefbaarheid-, Veiligheid- en Communicatieplannen (BLVC), buitendienststellingen, de communicatie met de omgeving en regel je de nodige vergunningen.

De werkzaamheden zullen in de voorbereidingsfase plaatsvinden in de regio Utrecht en zich in de uitvoeringsfase verplaatsen naar Noord Holland.

Leon

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38 06 - 50 98 75 38
leon@synergie-ingenieurs.nl

Info

Projectnaam:
Spooroverbouwing
Opdrachtgever:
Aannemer
Functietitel:
Omgevingsmanager
Locatie:
Utrecht en Noord Holland
Beschikbaar per:
Project ingevuld
Periode:
>12 maanden
Inzet:
Gemiddeld 24 uur/week
Status:
Ingevuld