Voor verschillende opdrachtgevers zoekt Synergie Ingenieurs een omgevingsmanager.

Over het project

Voor diverse projecten bij verschillende opdrachtgevers (zowel aan aannemers- als opdrachtgeverszijde) zijn wij op zoek naar ervaren omgevingsmanagers.

Het betreft grote infrastructurele projecten, ingericht op basis van het Integraal Projectmanagement Model (IPM), waarbij sterk omgevingsmanagement een key issue is.

Over de functie

Als omgevingsmanager ben je verantwoordelijk voor de interactie met de omgeving om het project gerealiseerd te krijgen binnen de (publieks- en privaatrechtelijke) randvoorwaarden.

Je houdt daarbij het overzicht en de regie en agendeert proactief onderwerpen die vanuit de omgeving invloed kunnen hebben op de beheersing en voortgang.

Afhankelijk van het project heb je een profiel wat meer gericht is op:

  • Communicatie waarbij je ervaring hebt met het ervoor zorgen dat er een goede afstemming is tussen de externe omgeving (bewoners, (andere) overheden etc.) en de interne omgeving (beheerders, bestuurders, het eigen IPM-team) of
  • Vergunningenmanagement en het bewaken van (juridische) procedures.

 

Voor beide profielen geldt dat je makkelijk contact maakt, bezwaren om kan zetten in kansen en  draagvlak weet te creëren bij betrokken stakeholders.

Enthousiast over dit project?

Info

Projectnaam:
Infrastructurele projecten
Opdrachtgever:
Diverse
Functietitel:
Omgevingsmanager
Locatie:
Divers
Beschikbaar per:
In overleg
Periode:
6 tot 12 maanden
Inzet:
20 tot 40 uur/week
Status:
Open