Voor een groot project bij een aannemer zoekt Synergie Ingenieurs een ervaren procescoördinator.

Over het project

Voor een groot project van een van onze opdrachtgevers zijn we opzoek naar een procescoördinator. Het gaat om een project-/ tendermanagement functie.

Over de functie

Als procescoördinator ben je verantwoordelijk voor de Systeemgerichte projectbeheersing (SCB), de aantoonbare beheersing van de interne processen van integrale projecten. Je bent de essentiële verbinding tussen de techniek en onze klanten. Je vindt het leuk om processen goed te regelen en het plannen en prioriteren van werkzaamheden is volgens jou vanzelfsprekend. Je bent de spin in het web binnen tender- en projectteams en onderdeel van het Procesmanagement team. Het team is verantwoordelijk voor de volgende projectprocessen en systemen: -Risicomanagement, risico- en kansendossiers opstellen en beheren en risicosessies organiseren – Planningsmanagement, integraal plannen met MS Project en Primavera en optimaliseren met LEAN plannen – Systeem Engineering, project ontleden, eisen afleiden en verifiëren met Relatics – Documentmanagement, complexe informatiestromen opzetten en beheersen – Kwaliteitsmanagement, opstellen van kwaliteitsplannen en project specifieke managementsystemen.

De ideale kandidaat heeft een afgeronde technische hbo- of wo-opleiding. Je bent bekend met alle facetten van D&C-projecten, EMVI, contractvormen en projectprocessen.

Daarnaast heb je ervaring op het gebied van procesmanagement, ben je een teamplayer en ben je zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk.

 

Enthousiast over dit project?

Info

Projectnaam:
Diverse projecten
Opdrachtgever:
Aannemer
Functietitel:
Procescoördinator
Locatie:
Nederland
Beschikbaar per:
Per direct
Periode:
min. 12 maanden
Inzet:
40 uur/week
Status:
Open