Projectcoördinator Civiel

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Projectcoördinator

Synergie Ingenieurs is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met dé grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland.

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een ervaren Projectcoördinator. Je beschikt over meerdere jaren werkervaring als Werkvoorbereider of Projectcoördinator binnen (grote) infrastructurele projecten. Je bent voor minimaal een jaar fulltime beschikbaar. 

Loopt je huidige project af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie Ingenieurs denkt graag met je mee. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Projectcoördinator die wij zoeken?

Als Projectcoördinator ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van civiele en integrale infraprojecten. Je bent in staat de link te leggen tussen ontwerp en realisatie. De uitvoering voor te bereiden middels de benodigde plannen en te voldoen aan alle proceseisen. Je verzorgt de technische projectbegeleiding en stuurt een team van werkvoorbereiders aan.  

Je bent in staat om, vanuit kennis en ervaring, project specifieke kansen en risico’s te zien en hier concrete uitvoeringsoplossingen voor te bedenken. Je bezit de communicatieve vaardigheden om deze oplossingen, helder over te brengen aan jouw team. Je hebt gevoel bij werkplannen, planningen, uitvoeringsmethoden, kosten en inkoop.

De ideale kandidaat heeft meerdere jaren werkervaring als Werkvoorbereider of Projectcoördinator binnen (grote) infrastructurele projecten. Je bent voor minimaal een jaar fulltime beschikbaar. 

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38
leon@synergie-ingenieurs.nl

Info

Functietitel:
Projectcoördinator
Klantgroep:
Aannemer
Fase Project:
Pre-contractueel / tender, Realisatiefase
Status:
Open
Regio:
Randstad
Inzet:
40 uur/week