Voor een groot project bij een aannemer zoekt Synergie Ingenieurs een ervaren projectcoördinator.

Over het project

Voor een grote aannemer zijn we voor de start realisatiefase opzoek naar een ervaren Projectcoördinator DVM in de regio Zuid-Holland.

Over de functie

Als Projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor diverse grootschalige projecten op het gebied van dynamische verkeersmanagement (DVM), verkeersinstallaties (VRI) en openbare verlichting (OV). De functie bestaat onder andere uit: het voorbereiden van aangenomen projecten, het maken en bijhouden van algehele projectplanning, bijhouden van de financiële voortgang van het project, signaleren van mogelijke knelpunten en hierop anticiperen, het opstellen van onderbouwingen en afrekenstaten en het opstellen.

Voor deze functie zoeken we iemand met een pro-actieve instelling, wat inhoudt dat je gevraagd en ongevraagd taken naar je toetrekt en flexibel kan zijn bij piekdrukte. Een no-nonsense mentaliteit is hierbij een vereiste. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

De ideale kandidaat heeft een afgeronde technische MBO-opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent administratief onderlegd en hebt affiniteit met digitale systemen. Je werkt accuraat, kostenbewust, resultaatgericht en planmatig.

Enthousiast over dit project?

Info

Projectnaam:
Divers
Opdrachtgever:
Aannemer
Functietitel:
Projectcoördinator DVM
Locatie:
Zuid-Holland
Beschikbaar per:
Per direct
Periode:
min. 24 maanden
Inzet:
40 uur/week
Status:
Open