Voor verschillende projecten bij de aannemer zoekt Synergie Ingenieurs ervaren projectcoördinatoren.

Over het project

Het is druk in de markt en de komende maanden wordt het nog drukker. Door verschillende aannemers zijn we gevraagd om hen de komende periode te ondersteunen met ervaren projectcoördinatoren GWW of Civiel.

Over de functie

 Om een goede invulling te kunnen geven aan de verschillende, beschikbare projecten, heb je ervaring met projecten waarin jij de link legt tussen ontwerp en realisatie. Je bent in staat om de uitvoering voor te bereiden middels de benodigde plannen en door te voldoen aan alle proceseisen. Je verzorgt de technische projectbegeleiding en stuurt eventueel een team van werkvoorbereiders aan.

Je bent in staat om, vanuit kennis en ervaring, project specifieke kansen en risico’s te zien en hier concrete uitvoeringsoplossingen voor te bedenken. Je bezit de communicatieve vaardigheden om deze oplossingen, ook onder hoge druk, helder over te brengen aan jouw collega’s. Je hebt gevoel bij werkplannen, omgevingszaken, planningen, uitvoeringsmethoden, kosten, inkoop en het contracteren van leveranciers en onderaannemers.

De ideale kandidaat heeft minimaal 5 jaar werkervaring met integrale projecten in de infra. Je weet als geen ander de verbinding te maken, te luisteren, overzicht te creëren en te overtuigen.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38 06 - 50 98 75 38
leon@synergie-ingenieurs.nl

Info

Projectnaam:
Diverse projecten
Opdrachtgever:
Aannemer
Functietitel:
Projectcoördinator
Locatie:
Divers
Beschikbaar per:
In overleg
Periode:
6 tot 12 maanden
Inzet:
24 tot 40 uur/week
Status:
Open