Projectmanager Staal en WTB

Voor een aannemer zoekt Synergie Ingenieurs een Projectmanager Staal en WTB

Synergie Ingenieurs is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met de grote aannemers & overheidsinstanties in Nederland. 

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een ervaren Projectmanager Staal en WTB. Het gaat om het groot infrastructureel project in regio Noordelijke Randstad. Je beschikt over 5 tot 10 jaar werkervaring. Daarnaast heb je ervaring aan de aannemerskant en in de civiele techniek, staal en werktuigbouwkunde. Je bent 40 uur beschikbaar voor minimaal 1,5 jaar.

Loopt je huidige project af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie Ingenieurs denkt graag met je mee. Neem contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Projectmanager Staal en WTB die we zoeken?

Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het projectmanagement van de Staal en WTB afdeling. Je managet het proces tussen werkvoorbereiding, uitvoering en inkoop van Staal en WTB objecten. Je werkt nauw samen met de inkoopmanager, waarbij jij meer werkt aan de technische kant. Je ondersteunt drie andere Projectmanagers waar Staal en WTB onderdeel van is. 

In jouw rol houd je je bezig met de inkoop van Staal en WTB objecten. Je bent de spil tussen het ontwerp en de uitvoering, daarbij stuur je de leveranciers en onderaannemers op dit gebied aan. Je werkt samen met de Projectcoördinator die jou ondersteunt en alle dagelijkse zaken op zich neemt.  

 

 

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38
leon@synergie-ingenieurs.nl

Info

Functietitel:
Projectmanager, Technisch Manager
Klantgroep:
Aannemer
Fase Project:
Realisatiefase
Status:
Vervuld
Regio:
Noord-Holland
Inzet:
40 uur/week