Werkvoorbereider Assetmanagement

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider Assetmanagement

Synergie Ingenieurs is een jong en snelgroeiend projectmanagementbureau. Wij werken nauw samen met dé grote aannemers & landelijke en regionale overheidsinstanties in Nederland. 

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider Assetmanagement. Het gaat om een meerjarig onderhoudscontract. Je hebt ervaring aan de aannemerskant en in de civiele techniek. Je bent fulltime beschikbaar voor minimaal een jaar. 

Loopt je huidige project bijna af? Of ben je net voor jezelf begonnen? Synergie Ingenieurs denkt graag met je mee. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben jij de Werkvoorbereider Assetmanagement die we zoeken?

Als Werkvoorbereider Assetmanagement ben je verantwoordelijk voor het coördineren en het voorbereiden van de diverse onderhoudswerkzaamheden. Het betreft een groot infraproject met een meerjarige onderhoudsfase.  

Je weet jouw kennis en ervaring door te vertalen naar project-specifieke kansen en risico’s en hier concrete uitvoeringsoplossingen voor te verzinnen. Je beschikt over communicatieve vaardigheden om dit, ook onder hoge druk, correct over te brengen aan jouw collega's en hebt gevoel bij werkplannen, omgevingszaken, planningen, uitvoeringsmethoden en kosten.

De ideale kandidaat heeft minimaal 3 jaar werkervaring met integrale projecten binnen de infra. Heeft daarnaast ervaring of affiniteit met Assetmanagement. Jij weet als geen ander de verbinding te maken, te luisteren, overzicht te creëren en te overtuigen.

Enthousiast over dit project?

Neem contact op met Leon van Vloten
06 - 50 98 75 38
leon@synergie-ingenieurs.nl

Info

Functietitel:
Werkvoorbereider
Klantgroep:
Aannemer
Fase Project:
Beheer & onderhoud
Status:
Open
Regio:
Zuid-Holland
Periode:
12 - 24 mnd, 24 - 36 mnd
Inzet:
40 uur/week