Privacy Statement
Synergie Ingenieurs B.V. | Tappersweg 8H | 2031 ET Haarlem

Gegevens die jou, voor ons en anderen, identificeerbaar maken, noemen we ‘persoonsgegevens’. Gebruik van deze gegevens kan, indien dat niet zorgvuldig gebeurt, leiden tot een inbreuk op jouw privacy. Synergie Ingenieurs helpt graag mee om de privacy van haar netwerk te beschermen. Dat betekent dat we in ons privacy statement duidelijk vertellen waar we, volgens de richtlijnen van de AVG, jouw persoonsgegevens voor gebruiken, wanneer we deze (moeten) delen en wat we doen om ze zo goed mogelijk te beschermen.

Waarom verzamelen wij welke gegevens?

Wij verzamelen gegevens om ervoor te zorgen dat wij je een zo optimaal mogelijke dienst kunnen verlenen.
We hebben jouw gegevens nodig om je te kunnen benaderen wanneer we open projecten hebben.
Maar ook om je af en toe te kunnen bellen om te weten op wat voor project en tot wanneer je op dat moment aan het werk bent en gewoon om te vragen hoe het met je gaat.
Om dit te kunnen doen, hebben we de volgende gegevens van je nodig:

  • voor- en achternaam, voorletters;
  • adresgegevens, telefoonnummers en soortgelijke voor communicatie benodigde persoonsgegevens zoals e-mailadres en social media accounts;
  • curriculum vitae (waarin nationaliteit, geslacht, geboortedatum en geboorteplaats, je genoten opleidingen en werkverleden).

We gebruiken deze gegevens voornamelijk om ervoor te zorgen dat we jou kunnen helpen met het vinden van leuke projecten. Maar een aantal keren per jaar organiseren wij b.v. een kennissessie, een BBQ of een ander evenement. Wanneer we denken dat jij daar in geïnteresseerd bent, sturen we je een uitnodiging via email. Als je geen e-mails meer wilt ontvangen, dan kun je je heel simpel afmelden.

Hoe verzamelen en verwerken wij gegevens?

Wij verzamelen en verwerken gegevens, met jouw toestemming, door middel van persoonlijk contact, telefoongesprekken en/of email. We kunnen ook gegevens verzamelen indien je deze hebt geplaatst op publiek toegankelijke media, waaruit zou kunnen blijken dat je geïnteresseerd bent in projecten binnen de infra. In dat geval zullen we je benaderen of we jouw gegevens in onze database mogen opnemen. Verder verwerken we gegevens via e-mail, ons content management-, CRM- en e-mailmarketingsysteem.
Op onze website maken wij gebruik van cookies, een eenvoudig bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om je instellingen en voorkeuren te onthouden. Je kunt deze cookies uitzetten via je browser, voor meer informatie hierover, kijk op aboutcookies.org. Om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken en op welke manier onze website wordt gevonden, maken wij gebruik van Google Analytics. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie en het specifieke privacy beleid van Google Analytics.
Met “verwerken” bedoelen we : registreren, bewaren, overdragen, opzoeken, raadplegen, gebruiken, bekendmaken door middel van verzending, verspreiding of op andere wijze, vergelijken, blokkeren, vernietigen en verwijderen van gegevens.

Openbaar maken van gegevens

We delen bepaalde gegevens van jou met derde partijen die diensten aan Synergie Ingenieurs leveren. Dat is ons content management- en CRM-systeem en ons administratiekantoor. Met die partijen maken wij schriftelijke afspraken over wat zij wel/niet met jouw gegevens mogen doen. Ook delen wij gegevens met onze opdrachtgevers, die projecten beschikbaar hebben waar we jou, na overleg, op C.V. voorstellen. En soms is er een wettelijke verplichting om persoonsgegevens door te geven. Wij verkopen echter nooit gegevens aan enige derde partij.

Het bewaren van gegevens van kandidaten uit ons netwerk

Wij bewaren jouw gegevens net zolang als jij dat wilt. Eén keer per jaar nemen we zelf contact met je op om te vragen of wij jouw gegevens nog in ons CRM-systeem mogen bewaren. Wanneer je geen toestemming geeft of ons laat weten dat je niet langer in onze database wilt staan, dan verwijderen wij jouw gegevens meteen. Maar je kunt ons ook altijd, op elk moment, zelf mailen, als je je gegevens verwijderd of aangepast wilt hebben.

Welke rechten heb jij

Je hebt het recht om ons op elk moment te vragen om jouw persoonlijke gegevens in te zien, aan te passen, te corrigeren of te verwijderen. Ook kun je je altijd afmelden voor nieuwsbrieven of andere informatie die je van ons per mail ontvangt.

Beveiliging

Wij maken gebruik van een aantal technische- en organisatorische beveiligingsmaatregelen. Onze site draait b.v. onder HTTPS (met een SSL certificaat) om de vertrouwelijkheid van je gegevens te waarborgen. Ook is de toegang tot jouw gegevens beperkt tot personeelsleden van Synergie Ingenieurs, die allemaal een geheimhoudingsverplichting hebben m.b.t. het delen van informatie over in- en externe contacten. Wanneer er een datalek is ontstaan dan zullen wij dit binnen 72 uur melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en betrokkene(n).

Privacy beleid van derden

Dit privacy statement is niet van toepassing op verwerking van persoonsgegevens door derden. Elke organisatie heeft een eigen privacy statement, vraag daarnaar, wanneer deze persoonsgegevens van jou verwerkt.

Contact

Heb je vragen/opmerkingen over dit privacy statement of over de manier waarop wij gegevens verzamelen en verwerken, wil je je gegevens verwijderd hebben uit onze database of verwijderd worden van onze mailinglijst, stuur dan een mail naar: administratie@synergie-ingenieurs.nl.